SYROP Z CEBULI Z CZOSNKIEM
Składniki:
● cebula- 1 szt
● czosnek- 1 duży ząbek
● cukier- 5-6 łyżeczek
Wykonanie:
1. Cebulę pokrój w półplasterki.
2. Czosnek pokrój w cienkie plasterki.
3. Na dno naczynia wsyp 2 łyżeczki cukru.
4. Na cukier ułóż porcję cebuli oraz kilka plasterków czosnku.
5. Ponownie 2 łyżeczki cukru, i ponownie cebulę i czosnek- do wczerpania cebuli
(na wierzchu powinien znajdować się cukier).
6. Przykryj wierzch i odstaw w ciepłe miejsce (np. obok grzejnika lub w słonecznym miejscu).
7. Pij 3 razy dziennie po 2-3 łyżeczki.
7. Pij 3 razy dziennie po 2-3 łyżeczki.
Komentarze
Prześlij komentarz